Vill du sälja?

Vid varje tillfälle finns det ett begränsat antal platser att hyra, dessa förbokas genom en anmälan.

PRISER: 250kr
TIDER: 11:00 – 14:00 (insläpp för säljare mellan 10:00-10:30 sen låser vi dörren)

Maila till: bord@vallentunasbarnloppis.se

Nytt för denna gång är också att du kommer att ha en plats som är ca 2,5 m bred som du får utnyttja hur du vill. Borden är ca 180*75 cm breda.

Vi önskar också att du specificerar i bokningen vad du tänker sälja. Viktigt att tala om ifall du tar med vagnar, cyklar eller andra större skrymmande saker

Tider:
Insläpp för dig som säljare är från 10.00 – vi låser dörren klockan 10:30!
Öppet för besökare klockan 11:00-14:00

Information till dig som säljare:
Då det är många barn som rör sig uppe vid IP kommer det inte att finnas möjlighet att köra in bilen ända fram till dörren. Därför kommer du att få bära en liten bit från parkeringen till ishallen (ca 100m) Packa därför smart, ta med bärhjälp eller använd dig av en pirra.

Som säljare står du och säljer mellan 11-14, tänk på att du först får börja plocka ihop ditt bord när klockan är 14. Det har vid tidigare tillfällen kommit besökare precis innan stängning.

Ett tips är att fota större saker, så som sängar, bilbarnstolar och dyl. för att se om intresse finns och byta nummer med köparen för en senare affär.

Många använder sig idag av Swish som betalningsalternativ, kolla upp om det är något för dig som säljare att erbjuda. Sätt gärna upp en lapp vid ditt bord.

Är ni två st som vill stå tillsammans? Gör EN bokning på TVÅ bord i ETT namn.