Vallentunas Barn Loppis <3 The Buppa Brand

En lycklig vinnare får en åkpåse från vårat lotteri där pengarna oavkortat går till Kvinnojouren Vallentuna.

The Buppa Brand startades av Therese Ohlson och “Buppa” är ett uttryck som hennes son sa om boll. Thereses åkpåsar och filtar har tagit Sverige med storm och konkurerar nu med andra stora märken på marknaden.

“Vår vision är att ta dagens barnprodukter till en annan nivå. Roliga tyger, oväntade material och tryck, bättre priser och smidigare design. The Buppa Brand gör färgglada produkter åt färgsprakande barn!”

Med det mottot kommer  nu åt norden, europa och finns redan på marknaden i Spanien.

Terese är nytänkande och designen är rätt i tiden. Materialet är starkt och annorlunda. Åkpåsarna är utformade för att passa alla vagnar med åtta stycken hål i bakstycket. Framstycket är avtagbart för att underlätta så man slipper ta loss hela åkpåsen vid varmare dagar eller vid besök i tex köpcentrum.

The buppa brand finns både som vinteråkpåse eller som softshell. En nyhet på marknaden som passar perfekt höst som vår.

Du kan välja en åkpåse som garanterat syns och som blir en accessoar i din vagn eller så väljer du en som smälter in och är diskret men minst lika snygg för det. Spana in åkpåsarna redan Nu och välj Din favorit!

Gick till jobbet säsongen, bör det finnas många nyligen att förbereda sig för bankett eller fest. Prom eller på väg in i en ny karriär nu. Oavsett om det är en intervju eller behöver gå till jobbet varje dag, hur kan USA för att bygga en snabb och professionell balklänningar? Ta en titt på dessa noga utvalda för alla med en Brudtärna klänning.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *